Cautare

1585 de rezultate pentru "nunta sabin si nicoleta ilie" (2.75 secunde)
Statul si gaura - o discutie despre regulat (Autor: Daniel Octavian Bejan) Nunta fara incaierare si conversatie fara injuraturi nu exista. ... La noi si cand dai binete e musai sa slobozi o vorba de masa, altfel se cheama ca esti ori bolnav, ori grabit tare.
Casa de moda Brumihar a reusit însa sa reziste peste un deceniu pe piata si sa se extinda treptat.Printre voaluri, tuluri, matasuri, dantelarii si flori artificiale, magazinul HarLine al casei de moda Brumihar îsi asteapta clientele înt-o atmosfera cât se poate de calma, tocmai buna pentru o tânara nelinistia, pornita în goana dupa rochia de mireasa dorita.
Daca patronii firmelor aradene ce se ocupa de organizarea evenimentelor festive spun ca, din acest an, s-a constat o crestere a numarului celor care doresc sa-si organizeze nuntile in Ungaria, nu aceeasi bucurie se poate citi pe chipurile managerilor firmelor constantene cu acelasi profil de activitate.
Interpretii de manele Sorinel Pustiul, Nicolae Guta si Liviu Guta sunt revoltati de intentia Guvernului de a le impozita veniturile, declarand ca impozitarea "atentiilor" este "o prostie" si ca in campanii politicienii s-au folosit de muzica lor pentru a se apropia de electorat.
Vedeta tv a confirmat casatoria cu primarul Pandele, dar a spus ca formeaza un cuplu doar de o luna de zile si ca nu se va chefui foarte mult la nunta, deoarece amandoi mirii sunt abia iesiti din doliu - Firea dupa sotul ei, Pandele dupa tatal sau, informeaza Click.
la cap, la umar, la nas si la picior. ... Cristi si sotia sa, Adelina, locuiesc acum la Bucuresti impreuna cu cele doua fiice ale lor.
Autoritatile au aflat de frauda femeii dupa ce o persoana anonima le-a semnalat prezenta pe Facebook a unor poze de la nunta ei, ceremonia fiind una costisitoare, potrivit Daily Mail.
Tariceanu se insoara a cincea oara Pasiunea pentru mai tanara sa iubita, buzoianca Loredana Moise (35 de ani), nu-i da pace si gata fostului presedinte al liberalilor Calin Popescu Tariceanu (61 de ani), care, de frica sa nu o piarda, a hotarat sa cedeze presiunilor junei si sa accepte sa o ia de nevasta, cu acte.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se casatoresc din nou, scrie Libertatea.ro. Dupa ce in primavara acestui an au incercat sa-si refaca viata alaturi de alte persoane, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au mai dat o sansa pana la urma, de dragul copiilor.
La aproape un an de cand s-au cunoscut si au devenit un cuplu, Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au logodit. Cererea in casatorie a avut loc, se pare, in Grecia, cei doi fotografiindu-si cu mandrie inelele de logodna.
E barbat, dar arata bine si este extrem de sexy atunci cand se imbraca in femeie. In plus, canta si danseaza ca Beyonce si are niste picioare mult mai frumoase decat celebra artista!
Intr-un cadru somptuos, dar prietenos, Mariage Fest va asteapta pentru prima data in acest sezon, in perioada 3-5 februarie, sa alegeti toate servicicile necesare pentru organizare nuntii dumneavoastra, dar sa si aflati in premiera noutatile anului 2017 in materie de:
Frumoasa vedeta a anuntat recent ca se dedica mai mult proiectelor profesionale decat celor personale si a facut o declaratie surprinzatoare! ... Ma dedic in totalitate proiectelor mele profesionale si familiei!
In deschiderea evenimentului prezentat de Diana Bisinicu, Sore, vedeta revistei Ghidul Miresei, si-a lansat in premiera colectia de haine cu influente bridal Hard Coeur by Sore. Alaturi de modele, pe scena au urcat si Giulia, Dana Rogoz si Sanziana Negru.
Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor. Indragostit de frumoasa Penelopa, Ulise a luat-o de sotie si au avut impreuna un fiu.
Iuliana Tudor si-a marit zilele trecute familia de fini. A cununat o buna prietena si colega si s-a bucurat ca a putut sa-i fie alaturi in cea mai importanta zi din viata ei. Cadoul nasilor pentru nunta finilor au fost surprizele muzicale.
Ulise si Penelopa. Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor. Indragostit de frumoasa Penelopa, Ulise o ia de sotie si au impreuna un fiu.
O britanica sustine ca a ajuns in pragul obezitatii din cauza casniciei si a demonstrat asta slabind 44 de kilograme dupa despartire.
Actualitatea de Calarasi si Adevarul informeaza: ... Ca de fie care data, si in acest an, sarbatoarea este organizata de Primaria Calarasi. Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri de pescuit, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei de 15 august.
google-analytics.com